Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- ja sopimusehdot

Metpoint Oy verkkokaupan ehdot

Metpoint Oy verkkokauppa myy tuotteitaan ainoastaan yritysasiakkaille koko Suomeen. Tuotteiden loppuhinnat laskulla sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään tietoturvallisesti GDPR:n ja voimassa olevien lakien mukaisesti, tietojen käsittelyn ja tietosuojan rekisteriseloste on nähtävissä sivuillamme www.metpoint.fi. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin asiakkaan kanssa sovita.

Verkkokaupasta tilaajan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Toimitetut tuotteet laskutetaan maksuehdolla 10 pv netto. Paperilaskusta veloitetaan 2 euroa (sis. alv) postitusmaksuna, sähköposti- ja verkkolaskuista (sähköiset laskut) ei veloiteta laskun lähetysmaksua. Huomautusmaksu 10 € ja viivästyskorko korkolain mukaisesti. Jos laskua ei huomautuksesta huolimatta makseta, siirrämme sen ilman erillistä ilmoitusta perintätoimistolle perittäväksi.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tuotteet suoraan tilaajalle. Tilauksen toimituskulut näkyvät toimitus- ja maksutavanvalintasivulla.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-5 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Reklamaatio

Tuotteessa tai toimituksessa olleesta virheestä on reklamoitava Metpoint Oy:lle joko sähköpostilla metpoint at metpoint.fi tai puhelimitse 040 482 3990 7 pv:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Käsittelemme jokaisen reklamaatiotapauksen erikseen.